Stilling ledig

stilling ledig

Lyst til å jobbe hos oss?
Vi er hele tiden på utkikk etter ytterligere medarbeidere.
Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har som ambisjon å være en av Norges ledende og mest innovative estetiske klinikker. Klinikken består i dag av ressurspersoner innen flere fagområder, og vi er svært opptatt av å gi kunden det lille ekstra. Dette stiller høye krav til kompetanse, faglig dyktighet og ikke minst serviceinnstilling. Vi vokser og gleder oss over fulle timebøker og fornøyde kunder, men ventelisten vår forteller oss at vi hele tiden må være på utkikk etter ytterligere medarbeidere.

Er du estetisk/ kosmetisk sykepleier hører vi mer enn gjerne fra deg, ettersom vi har aller størst etterspørsel etter medisinske behandlinger. Her søker vi deg med et brennende engasjement for faget, og som ønsker å jobbe både med hudpleie og injeksjonsbehandlinger. Du har et godt estetisk blikk, samtidig som du er faglig dyktig og spesielt god på ansiktsanatomi og fysiologi. Har du erfaring, interesse og forståelse for hudproblematikk vanker ekstrapoeng, eller om du har jobbet som hudterapeut.
Vi vektlegger en helhetsforståelse, og er opptatt av at vi som behandlere har god kunnskap om både produkter, ingredienser, hudpleie og injeksjonsbehandling.
Vi kan her tilby fast ansettelse med høy fastlønn.
Har du kompetanse og erfaring med andre skjønnhetsbehandlinger er du også velkommen til å kontakte oss. Klinikken er i kraftig vekst, og vi vurderer hele tiden nye behandlingstilbud.
Synes du det er noe vi mangler, eller at du er en person vi definitivt bør ta en prat med. Ta kontakt med oss da vel!

Du treffer oss hele tiden på telefon 920 18 225 eller post@signaturklinikken.no
Kontaktperson: Marianne Hverven (Daglig leder)
Adresse: Solheimsgata 2 E, 2000 Lillestrøm